21.7 C
Zakynthos
27/07/2024
tvzakynthos.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΖΑΚΥΝΘΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ζακύνθου

Κοινοποίηση

Σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Στασινόπουλου με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ζάκυνθο.
Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το γραφείο του Δημάρχου συνοδευόμενος τους Βουλευτές Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη και Αχαϊας Ιάσωνα Φωτήλα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου Ηλία Σταθόπουλο και από συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος, παρουσία των Αντιδημάρχων, επεσήμανε στον Υφυπουργό το σπουδαίο και σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών ενώ τόνισε την ανάγκη στελέχωσης με προσωπικό και μέσα των αστυνομικών υπηρεσιών που εδρεύουν στον Δήμο.
Ιδιαίτερα μάλιστα στάθηκε στην ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την ενίσχυση του προσωπικού για την αστυνόμευση του Λαγανα μέσα από την εφαρμογή ενός προσαρμοσμένου επιχειρησιακού σχεδίου δράσης. Αναφέρθηκε και στο θέμα των Ρομά και των προβλημάτων που έχουν απασχολήσει έντονα το τελευταίο χρονικά διάστημα την τοπική κοινωνία.

“Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο στο νησί μας. Θέσαμε δυο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών ζητήματα που αφορούν αφενός στην ενίσχυση του προσωπικού για την άρτια αστυνόμευση του Λαγανα κατά την θερινή περίοδο και αφετέρου εκείνο των Ρομά και της κατάστασης που διαμορφώνεται μέσα από μια σειρά συμπεριφορές. Παραμένουμε συνεργάτες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διότι από κοινού υπηρετούμε τον ίδιο τόπο και τον ίδιο λαό.”
Ο Υφυπουργός επίσης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο πως η συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι άριστη και διαρκής καθώς και η δημοτική αρχή παραμένει αρωγός και συμπαραστάτης σε οτιδήποτε της ζητηθεί για την ασφάλεια των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποψηφιότητες Όσκαρ: Γκρίνια κατά της Ακαδημίας για την τύχη της «Barbie»

Κασσελάκης: Η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε και είναι προκλητική προς το κοινό αίσθημα

The iPhone 8 May Be Bigger Than The iPhone 7, Its Predecessor

admin