32.6 C
Zakynthos
27/07/2024
tvzakynthos.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΖΑΚΥΝΘΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζάκυνθος: Ξεκινά σταδιακά η υδροδότηση του δικτύου της πόλης

Κοινοποίηση

“Καθαρά” τα δείγματα νερού Ξεκινά από σήμερα, σταδιακά, η υδροδότηση του δικτύου της πόλης, το οποίο παρέμεινε κλειστό για 20 ημέρες, εξαιτίας εισροής πετρελαίου.

Όλες αυτές τις 20 ημέρες ο Δήμος Ζακύνθου έκανε έρευνες και εκσκαφές για να εντοπίσει το σημείο εισροής, ενώ ταυτόχρονα η υδροδότηση των πολιτών γινόταν με βυτία του δήμου, ιδιωτών και την αρωγή εθελοντικών ομάδων.

Την τελευταία εβδομάδα έγιναν συνεχείς πλύσεις σε διάφορα σημεία του δικτύου, με παράλληλη δειγματοληψία, τα τελευταία αποτελέσματα της οποίας ήταν “καθαρά” Στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΖ αναφέρεται: Μετά την άρση της απαγόρευσης υδροδότησης της πόλεως της Ζακύνθου η ΔΕΥΑΖ προχωρά σταδιακά σε επανασύνδεση μετρητών παροχής ύδατος. Οι περιοχές της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Λαζάρου έως τα δικαστήρια και προς το Κάστρο της πόλεως σταδιακά θα πάρουν νερό τις επόμενες ώρες, ενώ από αύριο το μεσημέρι θα υδροδοτηθεί η περιοχή από Κολυβά έως και Τεμπονέρα.

Προκαλούνται οι πολίτες όπως μετά την υδροδότηση αφήσουν να τρέξει νερό προκειμένου να καθαρίσουν τυχόν υπολείμματα. Εάν διαπιστωθεί οτιδήποτε παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 2695023277 εργάσιμες ώρες και ημέρες. ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΖ.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παπαδημητρίου

ΠΗΓΗ: ERT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέτρα κατά της βίας: Σήμερα οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για κάμερες και ταυτοπροσωπία στα γήπεδα

The iPhone 8 May Be Bigger Than The iPhone 7, Its Predecessor

admin

Διήμερος χιονιάς: Σοβαρότητα και επαγγελματισμό ενόψει κακοκαιρίας ζήτησε ο Βασίλης Κικίλιας